Menü

NORDIC LIGHT 330g GYERTYAPOR, The Candledust

Ár:
8.990 Ft (7.079 Ft + ÁFA)
Cikkszám: CDNL330
Elérhetőség: 1 db raktáron
Gyártó: The Candledust

A ropogós erdő aromája frissességet ad a helyiségnek, miközben élénk téli élességel társul. További felismerhető illatok közé tartozik a citrusfélék és a bergamott keveréke. A fehér cédrus és a pézsma is jelen vannak a gyertyapor illatosításában. Pihentető hangulatot teremt, mint eső után egy friss séta az erdőben.

TheCandledust illatgyertya por csomagban 2db kanóc található. A csomag tartalma minimum 2 darab gyertya elkészítéséhez elegendő, de további kanócok felhasználásával akár több gyertya, vagy többkanócos gyertya is készíthető.

A The Candledust gyertyapor előássa a kreativitásod. Nem kell többé azon gondolkodni, hogy mit kezdj a használt gyertyatartókkal, csak töltsd meg  ezeket gyertyaporral. A The Candledust gyertya növényi viaszból és kiváló minőségű illóolajok felhasználásával készült . A gyertyapor varázsa abban rejlik, hogy kiválaszthatod a neked tetsző edényt és minden meggyújtáskor teljesen új és friss gyertyát kaphatsz!

Égési idő egyszer használva fel a gyertyaport ~ 70 óra

 DE a duplájára is növelhetjük ~280 órára,  ha a megolvadt gyertyaviaszt megkeményedés után visszamorzsoljuk a gyertyaporba

A csomag tartalma minimum 6 darab gyertya elkészítéséhez elegendő, de a használt edények méretétől függően akár több gyertya (10 – 17 darab), vagy többkanócos gyertyák is készíthetők.

A gyertyaporhoz 15 db kanóc + 2 db tartóval ellátott kanóc tartozik, melyeket gyertyatartók újrafelhasználására terveztek.

Környezetbarát és állatkísérlet mentes

Leírás és Paraméterek

Kérjük, kövesd ezeket az egyszerű, de nagyon fontos gyertyaégetési szabályokat, hogy biztosítsd TheCandledust gyertyád biztonságos és kellemes égését.

TheCandledust illatgyertya por csomagban 2 kanóc található. A csomag tartalma minimum 2 darab gyertya elkészítéséhez elegendő, de további kanócok felhasználásával akár több gyertya, vagy többkanócos gyertya is készíthető.

A gyertyát első égetéskor csak addig égesd, amíg egy megolvadt viaszmedence el nem éri az üveg szélét. Ez biztosítja a gyertya egyenletes égését. Javasoljuk, hogy kövesd ezt a szabályt minden alkalommal, amikor gyertyát gyújtasz, mivel ez biztosítja, hogy a legtöbbet hozd ki a gyertyából

MINDIG vágd le a kanócot 5 mm-re, mielőtt meggyújtod a TheCandledust gyertyát. Ez biztosítja, hogy a kanóc ne „hajoljon” és ne füstöljön. Ha a kanócot nem vágod le a láng túl nagyra nőhet és a kanóc füstöt termelhet – ilyen körülmények között a gyertya égetése veszélyes lehet, és a gyertyaégés minőségét is rontja. Ha azt látod, hogy a láng túl nagy, vagy füstöl, oltsd el a gyertyát, vágd le a kanócot, és igény szerint újra meggyújthatod a gyertyádat.

Ne égesd a TheCandledust gyertyát 3 óránál tovább. Ez biztosítja a gyertya hosszabb élettartamát. A gyertya elfújása füstöt eredményezhet.  Oltsd el a gyertyát, ha 1 cm vagy kevesebb viasz van a TheCandledust gyertyában.

A gyertyát mindig hőálló felületen hasznád olyan tárgyaktól távol, amelyek meggyulladhatnak. Légy óvatos az égő gyertya mozgatásakor – az edény forró lehet. Tartd az égő gyertyát gyermekektől és háziállatoktól távol. Ne égess gyertyát huzatban. Soha ne hagyd az égő gyertyát felügyelet nélkül!

Ha az edény széle kormos lett (mert nem vágtad le a kanócot :)), papírtörlővel óvatosan töröld le, és tisztítsd meg az edényt.

Youtube videók

Keresés