Menü

HARCI KŐSZARVÚ, Schleich

Ár:
6.690 Ft (5.268 Ft + ÁFA)
Cikkszám: S70157
Elérhetőség: 3 db raktáron
Gyártó: Schleich

A harci kőszarvú kemény, mint a szikla, és minden ellenféllel megbirkózik! A nagyobb játékélmény miatt a feje mozgatható!

A német Schleich játékgyártó változatos tematikus világaival, élethűen és részletesen kidolgozott figuráival nemcsak a gyerekek fantáziáját mozgatja meg és kreativitását ösztönzi, de segíti fejlődésüket is. Céljuk, hogy izgalmas és nevelési szempontból is értékes játékkoncepciókat biztosítsanak a gyerekeknek, korosztálytól és érdeklődési körtől függetlenül. Filozófiájuk: játssz, érezz, tapasztalj! A Schleich figurák mindegyike kiváló minőségű, részletgazdag és egyedi készítésű, melyeket nagy odaadással, kézzel festenek meg. Az élethű kivitelezésű Schleich állatfigurák segítségével a gyerekek megtanulhatják, hogyan néznek ki az állatok és élőhelyeik a valóságban, és hogyan bánhatnak az emberek felelősen a természettel.

Méret:  16 x 5,7 x 8,4 cm

Ajánlott korosztály: 3 éves kortól

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
FEGYVERES JÉGSZÖRNY, Schleich, Eldrador FEGYVERES JÉGSZÖRNY, Schleich, Eldrador
5.690 Ft
HARC A SZUPERFEGYVERÉRT - A FAGYSZÖRNY ÉS A TŰZOROSZLÁN KÖZÖTT, Schleich, Eldrador HARC A SZUPERFEGYVERÉRT - A FAGYSZÖRNY ÉS A TŰZOROSZLÁN KÖZÖTT, Schleich, Eldrador
16.590 Ft

Keresés