Menü

LÓISTÁLLÓ TORIVAL ÉS LOVÁVAL, Schleich Horse Club

Ár:
13.900 Ft (10.945 Ft + ÁFA)
Cikkszám: S42437
Elérhetőség: 2 db raktáron
Gyártó: Schleich

A játékszettel eljátszhatod kedvenc pillanataidat Torival és csodás fríz kancájával, Princess-el. A jó eredményekért kapott díjszalagok, aranyérem és trófea mind az istállóban díszeleg, melyet a lány és paripája együtt értek el. A box falait gyönyörű matricák díszítik, melyekre kedvedre írhatsz. A kantár, a gyeplő és a nyereg készen áll a következő edzésre – akárcsak a sárgarépa, ami a jutalom. Míg a kanca elégedetten falatozik a szénatartóból, Tori aranyos csivavája, Szépség körülöttük szaladozik. Kiegészítő információk: A lány figura teljesen mozgatható. A tető levehető és külön istállóként is használható.

Pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
Tartalom: 1 db ló box, 1 db Tori figura, 1 db fríz kanca figura, 1 db chihuahua figura, 1 db nyereg, 1 db kantár és gyeplő, 1 db szénatartó, 1 db vályú, 1 db sárgarépa, 1 db trófea, 1 db aranyérem, 2 db díjszalag, 1 db bukósisak, 1 db matrica ív és egy összeszerelési útmutató.

Aprólékos kézimunkával készített természethű mása az igazi állatnak. Az állat- és rajzfilmfigurák kifejlesztésére és gyártására szakosodott német Schleich cég terméke. Kis kezekre méretezett, kreativitást és képzelőerőt fejlesztő, kiváló minőségű, biztonságosnak minősített játék.

Ajánlott korosztály: 3 éves kortól

Csomagolási méret: 18.9 x 24.5 x 8 cm

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
LÓISTÁLLÓ, Schleich Horse Club LÓISTÁLLÓ, Schleich Horse Club
13.900 Ft

Keresés