Menü

Pacskovszky Zsolt,Rigler Ilona: HOGYAN ÉLHETED TÚL A SZÜLEID VÁLÁSÁT? Lélekdoki sorozat 2.

Ár:
1.890 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MO2342
Elérhetőség: 2 db raktáron

Majdnem egy éve történt, nem sokkal a kilencedik szülinapom után. Egyik vasárnap reggel, amikor gyanútlanul kimentem a konyhába, apu székén ott terpeszkedett az az ember… Anyu azt mondta, azért van annyit nálunk, hogy ő ne legyen annyira egyedül most, hogy apu elment - így kezdődik Luca története, aki egy év alatt szorongásokkal és fájdalmakkal teli utat jár be, míg megbékél szülei döntésével.

A Lélekdoki sorozatról

A Móra Kiadó 9-11 éves gyerekeknek szóló pszichológiai könyvsorozatának kötetei egy-egy lelki problémát járnak körül. A könyvek két részből állnak: egy történetből és a hozzá tartozó, „segítő” feladatokból, tanácsokból, amelyek magyarázzák és feloldják az olvasóban az ábrázolt konfliktust és érzelmeket. A kapcsolódó feladatok, tanácsok a Heim Pál Gyermekkórház mentálhigiénés szakembereinek szakmai tudásán alapulnak, a történetek a szakmai csapat és Pacskovszky Zsolt író közös munkájával valósultak meg. A sorozat első kötete a kiközösítés témakörével foglalkozik.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Pacskovszky Zsolt,Rigler Ilona: HOGYAN ÉLHETED TÚL HA RÁD SZÁLL AZ OSZTÁLY? Lélekdoki sorozat 1. Pacskovszky Zsolt,Rigler Ilona: HOGYAN ÉLHETED TÚL HA RÁD SZÁLL AZ OSZTÁLY? Lélekdoki sorozat 1.
1.645 Ft

Keresés